top of page
wielen magazijn.JPG

Over ons

ZwareWielen.nl is het perfecte adres waar u terecht kunt voor de begeleiding en aanschaf van de juiste wielen. Omdat wij enorm veel ervaring hebben, beschikken wij over de juiste kennis waar u direct gebruik van kunt maken. Graag helpen wij u als bedrijf om de juiste wielen te adviseren, in welke toepassing en ondergrond dit dan ook nodig is.


Onze Expertise

Wij kunnen enorm snel schakelen binnen ons netwerk met een breed pakket aan kennis en hebben daarom het grote voordeel dat we veel, nagenoeg ieder project met de juiste wielen kunnen voorzien. Wij hebben de juiste expertise in huis om bijvoorbeeld ...... te kunnen combineren

TENTE Dealer

Ons exclusieve TENTE dealerschap zorgt voor een hooge kwaliteit wielen assortiment. Wij werken zeer nauw samen met de fabriek wat besluit uit continue contact en bijna dagelijkse bevoorrading. Samen met TENTE hebben we de laatste jaren de juiste producten ontwikkeld waar u als klant nu meteen uw voordeel uit kunt halen. Zeer gedetailleerd advies is het gesprek van de dag. 

Eén aanspreekpunt

Als groothandel sturen we erop om voor u zo weinig mogelijk drempels te creëren. Dat wil zeggen dat u ook een bestelling van 1 wiel kunt plaatsen als dat nodig is. U kunt gebruik maken van één aanspreekpunt die meteen weet met welk project u bezig bent of welke werkzaamheden u verricht. Wij zijn van Maandag t/m Vrijdag telefonisch bereikbaar. Onze balie, magazijn en winkel is van ma-za geopend. 

bottom of page